Χρήσιμες Πληροφορίες
για τις δραστηριότητές μας

pic3
 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

Στο ΑΓΓΙΓΜΑ η διάρκεια μιας συνεδρίας με ψυχολόγο εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν, καθώς και το είδος της θεραπείας που συμφωνείται μεταξύ θεραπευτή και ενδιαφερόμενου. Για παράδειγμα, μια τυπική ατομική συνεδρία συμβουλευτικής διαρκεί 45-50λεπτά. Στη θεραπεία ζεύγους μια τυπική συνεδρία διαρκεί 75-80 λεπτά και στην οικογενειακή θεραπεία περίπου 90 λεπτά. Η συχνότητα των συνεδριών εξαρτάται από την συμφωνία μεταξύ θεραπευτή και πελάτη, ως προς τους θεραπευτικούς στόχους που θα τεθούν, λαμβάνοντας υπόψη τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.  

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η απόφαση να αναζητήσει κάποιος επιστημονική βοήθεια από έναν ειδικό ψυχικής υγείας τον φέρνει αντιμέτωπο κυρίως με το ψυχολογικό κόστος. Εφόσον γενναία και με θάρρος κάνετε αυτό το πρώτο βήμα, στο ΑΓΓΙΓΜΑ θα προσπαθήσουμε με σεβασμό να βρούμε λύση σε ότι σας απασχολεί, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Το συνολικό οικονομικό κόστος εξαρτάται από την διάρκεια, το είδος και την συχνότητα των συνεδριών. Στο σύνολο των υπηρεσιών μας, το οικονομικό κόστος έχει γίνει η προσπάθεια να είναι προσιτό, ενώ παρέχονται ειδικές τιμές σε ανέργους, φοιτητές και ευπαθείς ομάδες. Στο κέντρο παρέχονται εξατομικευμένοι τρόποι αποπληρωμής τόσο ως προς τον χρόνο (π.χ. μετά από κάθε συνεδρία, εβδομαδιαία ή μηνιαία) όσο και ως προς τον τρόπο (μετρητά ή διατραπεζικά/χρήση εγκεκριμένου p.o.s).

Για λεπτομέρειες που αφορούν τις υπηρεσίες καθώς και τις τιμές μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας ενημερώσουμε σχετικά. 

 

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η επιτυχής έκβαση της ψυχοθεραπείας, εξαρτάται -μεταξύ άλλων- από τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας με ψυχολόγο, είναι νομικά κατοχυρωμένο, να τηρείται απόλυτη εχεμύθεια και να εφαρμόζεται το απόρρητο της διαδικασίας. Διαβάστε σχετικά με το Επαγγελματικό Απόρρητο του Ψυχολόγου http://www.seps.gr/index.php/2010-02-22-13-13-38/to-epaggelmatiko-aporrito-tou-psyxologou καθώς και τον ηθικό κώδικα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας (European Family Therapy Association - E.F.T.A) όπου δεσμεύεται ένας συστημικός θεραπευτής στην Ελλάδα https://eftacim.org/el/ethical-principales/. Στο ΑΓΓΙΓΜΑ εφαρμόζονται με υπευθυνότητα και τηρούνται με ευλάβεια οι παραπάνω ηθικές αρχές.  

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ